Hoosianna-juhla Oulussa tuomiokirkon edustalla la 1.12. klo 16-16.20, tiernapoikakonsertti klo 16.30. Lyhtykulkue juhlaan lähtee Rotuaarin pallolta klo 15.30.
Hoosianna, Daavidin poika. Kiitetty olkoon hän!

La 1.12. klo 15.30 – 16.20 suuri Hoosianna-juhla, klo 16.30 tuomiokirkossa kamarikuoro Sofia Magdalenan tiernapoikakonsertti.

Tervetuloa Rotuaarin pallolle klo 15.30, josta lähdemme lyhtykulkueessa Oulun tuomiokirkolle. Lyhtykulkueessa on mukana useita kuoroja, joten saat samalla kuulla jouluista musiikkia. Tämän vuoden erikoisuutena ovat kulkueessa mukana vaeltavat alpakat ja aasi.

Hoosianna-juhlan huippuhetki vietetään Oulun tuomiokirkon edustalla. Tapahtuma alkaa oululaisen, tunnetun säveltäjän, Leevi Madetojan säveltämällä Arki huolesi kaikki heitä -laululla, johon osallistuvat kaikki kuorot ja yleisö. Lisäksi juhlassa kuullaan puhallinmusiikkia OWLA-vaskikvartetin esittämänä, Raamatun tekstejä sekä lauletaan yhdessä ikiaikainen laulu, Maa on niin kaunis.

Koko juhlan huipennus on Hoosianna-hymni, jonka kuorolaiset laulavat äänissä ja kaikkien juhlaan osallistuvien yhtyessä mukaan laulun riemuun. Yhteinen Hoosianna avaa suomalaisten sydämet joululle.

Tilaisuuden tervehdykset esittävät kaupunginjohtaja Päivi Laajala ja piispa Jukka Keskitalo.

Tilaisuuden juontaa tuomiorovasti Satu Saarinen.

Juhlaan kutsutaan kaikkia läheltä ja kaukaa jakamaan adventin riemua ja joulun odotusta!

Juhlan jälkeen tuomiokirkossa on Sofia Magdalenan ”Tähti se kulukeepi” –konsertti, jossa kuullaan kantaesityksenä säveltäjä Yrjö Hjeltiltä tilattu kamarikuorosovitus Tiernapoika-kuvaelmasta. Konserttiin on vapaa pääsy, käsiohjelman ja joulutervehdys-cd:n (sis. Tiernapoika-kuvaelman) yhteishinta 15 e.

Kulkueen jälkeen voi myös siirtyä Tuomiokirkon pihalle, Pikkukirkolle, jossa aasi ja alpakat tavattavissa, samoin Pikkukirkon seimi on nähtävillä. Glögitarjoilu.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan tähän tilaisuuteen!

Lisätietoja: hiippakuntasihteeri Raimo Paaso, puh. 040 838 6807 tai raimo.paaso@evl.fi tuomiorovasti Satu Saarinen, puh 040 556 7840 tai satu.saarinen@evl.fi